• Pelargoner 5

Edsbergs Äldreboendes blogg

Edsbergs Äldreboendes blogg

Nobellunch

Den 10 december dukar vi extra fint, för då är det ju Nobeldagen. Då serveras det en fin trerätters lunch hos oss. Menyn bestod av Lantpaté med tillbehör till förrätt. Till varmrätt serverades det lax med citrongräddsås, ärtor och kokt potatis. Hallonsorbet med maränger avslutade måltiden. Skål, sa en dam innan hon och de övriga vid bordet började äta av den smarriga lunchen.

Pingstkyrkan bjöd på julsånger

och en obeskrivligt stor tårta här hos oss i tisdags. Först sjöng vi allihop tillsammans flera julsånger och det spelades på tuba och kompades på piano och gitarr. Efteråt fikade vi och den stora goda tårtan verkade aldrig ta slut…. Det var en riktigt trevlig eftermiddag.

Glöggmingelfest för femman

I måndags firade vi att vi öppnat våning fem hos oss. Bl. a. var delar av Soloms styrelse, vård- och omsorgskontoret och folk från huvudkontoret var på plats. Många pensionärer passade på att komma ner och mingla och ställa frågor de hade. Serveringsbordet dignade av goda bakverk från Frejas café och det serverades glögg, kaffe och te till alla besökare.