Boendemiljö

Gillbogården öppnades 1996 och är ett litet och gemytligt boende med 26 lägenheter. Lägenheterna är ca 35 kvm och består av ett rum med kokmöjlighet, badrum, hall och ett förråd.

Alla som bor här har egna kontrakt med Sollentunahem. Det finns trygghetslarm, bredband och uttag för telefon i varje lägenhet. TV-licens behövs inte. I varje lägenhet finns taklift och höj- och sänkbar säng med madrass. Sängkläder och sänglinne tar man med själv likaså rengöringsprodukter och toalettpapper. Persienner ingår ej. Du möblerar ditt rum efter eget tycke och smak.

Gillbogården har ett mysigt vardagsrum med öppen spis som vi gärna eldar i när kylan gör sig påmind. Här serveras också eftermiddagskaffe och kvällsfika varje dag. Det finns två kök och i ett av dem lagar vår kokerska maten. I det andra köket äter vi tillsammans. Vi har även ett finrum som vi kallar för kristallrummet. Kristallrummet får man gärna använda om man anordnar kalas eller bjuder in gäster. I det gröna rummet, vår biosalong, anordnar vi filmvisning efter de boendes önskan

Vi har två fina utegårdar med trädgård och utemöbler. Utegårdarna används flitigt när vädret tillåter.

IMG_0034[1]