• Solom, Sollentuna Kommun

Frejas Café

Frejas café är en daglig verksamhet för dig som vill ha ett självständigt, omväxlande och meningsfullt arbete där man träffar många människor. 

Frejas håller till i nya fina lokaler på Tusbystråket 4B, invid Sollentuna centrum och precis intill Malmparken. 

Vi har inriktningar bestående av café, catering, event och produktproduktion. Dessutom finns möjligheten till värd-/värdinneuppdrag i andra verksamheter, där du hjälper till med ex. disk, café, eller servering.

I vårt eget kök har du möjlighet att tillsammans med våra handledare tillaga cateringbeställningar och leverera beställningarna till våra kunder. I köket tillverkar vi även våra egna produkter och serverar kaffe och bakverk till våra gäster.

Det är du som avgör vilken inriktning du vill delta i. När du börjar hos oss får du en stödperson som blir ditt extra stöd på verksamheten. I en genomförandeplan har du, tillsammans med oss, bestämt vilka mål du vill nå. Tillsammans med dig hittar vi det stöd som passar på din väg att nå dina mål. Vi är duktiga på att stötta dig genom tydliggörande pedagogik, alternativ och kompletterande kommunikation och arbetsplatsmatchning. 

Välkommen till oss!